Meewerkend manager magazijn in opleiding

WERKERVARINGSPLAATS VOOR JE
NIEUWE UITDAGING?

Wil jij werkervaring op doen in een nieuw vakgebied en daarbij meteen een goed doel steunen, kom dan begeleid werken bij de Voedselbank Gooi & Omstreken.

Iedere week verzorgen wij de uitgifte van voedselpakketten voor ca. 300 gezinnen uit Huizen, Hilversum, Weesp, BEL, Soest en Baarn samen met een groot aantal vrijwilligers. In ons magazijn in Huizen zijn wij op zoek naar een

MEEWERKEND MANAGER MAGAZIJN
IN OPLEIDING

(onbetaald vrijwilligerswerk)

Samen met de huidige Meewerkend Manager ga je leiding geven aan een leuke groep collega vrijwilligers en help je ook net zo hard mee. Samen zorgen jullie er voor dat onze klanten iedere week een gezond en volledig voedselpakket ontvangen. Je leert inzicht te krijgen op de voorraden en denkt mee welke producten moeten worden uitgegeven of wat bewaard dient te worden. Je leert ook het reilen en zeilen van het werken in een magazijn die je later kan gebruiken voor een betaalde baan elders.

Je werkt voor een periode van een half jaar waarna jij klaar bent voor een betaalde baan en wij weer een nieuwe kandidaat gaan opleiden.

Ben je op dinsdag en/of woensdag van 10.00 tot 16.00 uur beschikbaar en ben je iemand die graag samen werkt en gedreven is ten aanzien van onze doelgroep, kom dan werken binnen ons team van enthousiaste vrijwilligers.

Wil jij een nieuw vak leren en ben je na dit gelezen te hebben enthousiast geworden?

Stuur dan een email met je motivatie en gegevens naar Isabelle op hrm@voedselbankgooi.nl zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismakings- gesprek. Wij kijken uit naar je reactie!

Voedselbank Gooi & Omstreken – Energieweg 35 1271 EC Huizen – T: 035-5339775